top of page

Vliegenramen, houten terrasvloeren en tuinhuizen op maat. Regio Diest, Leuven & Aarschot.

Dát en meer!

Ons team neemt niet alleen de feilloze uitvoering van uw schrijnwerken voor z’n rekening. We garanderen u ook een zorgeloze service, inclusief een zorgvuldige follow-up van uw project.

U kunt bij ons terecht voor alle denkbare schrijnwerken op maat, zowel binnenschrijnwerk als buitenschrijnwerk, in de ruime omgeving van Diest, Aarschot & Leuven. De mogelijkheden zijn eindeloos. We realiseren schrijnwerken en herstellingen in alle denkbare stijlen en werken steeds op maat van uw woonwensen

Schrijnwerkerij Verboven Diest

Buitenschrijnwerken

Schrijnwerkerij Verboven vervaardigt graag al uw buitenschrijnwerken. Met onze 90 jaar aan ervaring, zijn wij in vele markten thuis! Zoals ramen en deuren in hout, pvc en aluminium, inclusief isolerende beglazing. Voor een écht comfortabele afwerking voorzien we ook muggenziften, vliegenramen en hordeuren op maat. Wilt u uw ramen en deuren ook voorzien van handbediende of elektrische rolluiken? Geen probleem.

Ook voor houten terrasvloeren en tuinhuizen op maat, en nog zoveel meer, zit u goed bij ons!

Wij maken uw buitenschrijnwerk op maat zoals:

ramen en deuren

vliegenramen

gevelbekleding (hout of gevelpanelen)

carports en tuinhuizen

afdaken en terrasoverkappingen

poolhouses

terrasbeplankingen

garagepoorten en tuinpoorten

kroonlijsten en oversteken

etc …

Ramen, deuren en garagepoorten

Ramen en deuren in HOUT, ALUMINIUM en PVC met een verzorgde binnenafwerking. Alsook rolluiken, garagepoorten, kroonlijsten & vliegenramen op maat.

Bijgebouwen & outdoor

Bijgebouwen & outdoor: carports, overkappingen, tuinhuizen, afdaken, tuinkamers, veranda's, houten terrasvloeren, poorten voor uw tuin of oprit, poolhouses, terrasoverkapping, enz… op maat.

Gevelbekleding

Alle gevelbekleding in hout, Eternit & Rockpanel

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE OF VRAAG METEEN UW OFFERTE AAN!

bottom of page