top of page
Sfeerfotoenisolatie_148.jpg

Isolatie- en gyprocwerken regio Diest & Leuven! Wanden, verlaagde plafonds en meer!

Logo Gyprocwerken

Is uw woning of interieur toe aan Gyprocwerken of isolatiewerken, maar u weet helemaal niet hoe u eraan moet beginnen? Dan is Schrijnwerkerij Verboven dé partner voor deze klus. Wij plaatsen met zorg uw isolatie en Gyproc regio Diest, Leuven & Aarschot.

Isolatie: milieuvriendelijk en duurzaam resultaat

Het plaatsen van isolatie in uw woning brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo blijft het tijdens koude winternachten langer warm en zal u in de zomer een frissere temperatuur kunnen bewaren in huis. Maar niet alleen comfort is belangrijk. Nu er steeds meer nadruk komt te liggen op energiezuinigheid en duurzaamheid is investeren in isolatie gewoon een slimme keuze.

Schrijnwerkerij Verboven voert uw isolatiewerken uit, volledig afgestemd op uw noden en behoeftes. Zo kunt u heel wat geld besparen op hoge energiekosten. Een duurzame én efficiënte oplossing!

Gyproc: de renovatiekampioen voor gyprocwerken  met oog voor kwaliteit

Het plaatsen van Gyproc is vaak een hele opgave die zowel ervaring als product- en materiaalkennis vereist. Schrijnwerkerij Verboven is uw partner voor alle denkbare Gyprocwerken

Gyproc is een ontzettend veelzijdig materiaal dat u een wereld van mogelijkheden biedt voor de afwerking van uw interieur. Denk daarbij aan onder meer de realisatie van:

valse (verlaagde) plafonds

valse wanden

voorzetwanden

leiding- en toiletomkasting

Alg. gyprocwerken

...

Kortom: Een vakman nodig voor uw gyprocwerken en/of isolatiewerken regio Diest, Leuven of Aarschot? Wij werken met de beste materialen en garanderen dan ook een hoogwaardig en kwalitatief resultaat.

Enkele geslaagde isolatie- en gyprocwerken

BENT U GEÏNTERESSEERD IN ONZE GYPROCWERKEN EN/OF ISOLATIEWERKEN? NEEM DAN SNEL CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.

bottom of page