top of page

Herstellingen en renovaties op maat

Schrijnwerkerij Verboven

Is uw buitenschrijnwerk beschadigd bij een (poging tot) inbraak? Heeft uw gevelbekleding zwaar geleden onder die heftige storm? Of zijn uw kroonlijsten dringend aan renovatie toe?

Dan is Schrijnwerkerij Verboven dé vakman die u moet contacteren. Wij komen binnen de kortst mogelijke termijn bij u langs om het probleem snel en deskundig op te lossen.

Snelle interventie bij herstellingen

Wanneer u geconfronteerd wordt met schade aan uw binnenschrijnwerk of buitenschrijnwerk na een storm of na een poging tot inbraak, wilt u uiteraard zo snel mogelijk een oplossing voorzien voor het probleem. Daarom proberen we bij Schrijnwerkerij Verboven uw herstelling snel in te plannen, om u zo spoedig uit de nood te helpen.

Renovatie van uw schrijnwerk

Ook wanneer u uw huidige schrijnwerk wilt laten opfrissen, bent u bij ons aan het juiste adres. Van het renoveren of herstellen van kroonlijsten tot het repareren van uw buitenschrijnwerk

of deuren: onze vakmensen weten welke techniek het mooiste resultaat garandeert.

We leggen u met plezier de optimale werkwijze voor uw vraag uit. Op basis daarvan maken we een vrijblijvende offerte op. Keurt u die goed, dan plannen we de renovatie van uw schrijnwerk zo snel mogelijk in. We voeren de renovatiewerken uit met grote zorg en laten na afloop alles netjes achter.

Van herstelling bij inbraakschade tot renovatie van kroonlijsten

Bij Schrijnwerkerij Verboven kunt u terecht voor:

herstelling na inbraakschade

herstelling na slijtage

herstelling en renovatie van kroonlijsten

Wij werken dag in, dag uit met de meest hoogwaardige materialen en bieden steeds een duurzame oplossing aan, op maat van uw noden en behoeftes. Bent u niet zeker of u de herstelling of renovatie van uw schrijnwerk in onze handen kunt leggen? Bel ons even op om uw project te bespreken. Als we kunnen helpen, doen we dat met veel plezier.

Realisaties renovatie en herstellingen schrijnwerk

VRAAG SNEL UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!

bottom of page